Hallon, citron, tonka böna & vit choklad
Torkad stensöta
Levainbröd
Vildsvinskarré med persiljerot, lingon & trattkantareller
Svensk bläckfisk med ramslök, ingefära, forellrom
Rabarber, hallon och vårblommor
Surdeg
'Left-overs*
Kalventrecote, silverlök, primör morot
Mälargös, gurka, fläder, isört & levainbröd
Råbiff, maskros kapris, enskottsolja & vaktelägg
Halstrad vit sparris, lardo, gran och bryggarbröd
Klassisk Mårten gås middag
Vaktelägg 65 c, råhyvlad sparris, Kalix löjrom och grön sparrissoppa på sidan av.
Kammussla från Norge, romsäck, gurka, isört och buljong på kammussla.
Rapsgris karré, havre, plommon & koriander
Blåbär variation med ljummen munk
Svarttryffel
Purjolöks aska
Skrei torsk med gröna ärtor & sjökorall
Iberico secreto, Almnäs tegel, örter och stuvad spetskål
Humle, pellets och kottar
Hallon & saltlakrits. Alla hjärtans dag
Rapsgris karré, rabarber, hasselnötter, ingefära.
Svensk bläckfisk, ramslök, ingefära, forellrom
Vildsvins karré, ramslök, morot och kantarell
Rökt ren, persiljerot, soya och sesam
Vaktelägg, från Smedsta gård.
Mälargös, morot, vårlök, gurk & nässelkräm
Mango, kokos och lime
Gin & Tonic, gjord i sifon. Gjordes under GT dagen 2015
Hallonmousse klubbor till morsdag dessert
Copyright © All Rights Reserved